dimarts, 9 de novembre del 2010

Publicitat institucional

Aviat els diferents grups polítics ompliran els nostres carrers de cartells i banderoles electorals. Tot això coincidirà amb la presència encara al carrer dels plafons metàl·lics que han servit per publicitar les "polítiques anticrisi" del govern central. Moltes obres ja han finalitzat però el cartell és manté. Fins quan ocuparan el paisatge dels nostres carrers aquest plafons?

3 comentaris:

Blue Jones ha dit...

Bones, crec que tenim la resposta en el mateix post.
Es tracta només de RRR, Reutilitzar els panells per la campanya,( que d'altra banda se'ls podrien estalviar ja que tinc molt clar a qui votaré), i estalviarem el cost de col·locació de panells per campanyes electorals.

Sebastià ha dit...

És curiós Blue Jones, la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya de 2010 comença a les 0.00 hores del dia 12 de novembre i acabarà a les 24.00 hores del dia 26 de novembre. Avui 10 de novembre de 2010 ja tenim penjats pel poble al Mas i al Montilla, però aquí no passa res. En canvi si una entitat enganxa un cartell fora de lloc l'Ajuntament s'afanya a enviar una amenaça de multa, curiós no?

veí ha dit...

Felicitats, ja han tret el de la Plaça Catalunya, a veure que fan amb la resta.