divendres, 19 de novembre del 2010

L’Altraveu es presentarà a les properes eleccions municipals

L’intent de revalidar l’agrupació d’electors/es de L’Altraveu amb la ciutadania va tenir una nova trobada dimecres. Una trentena de persones amb cares noves van aplegar-se al local de Passeig, 142 per seguir debatent quin ha de ser el futur del grup.

Van valorar-se les aportacions a l’enquesta i les noves visions sobre l’agrupació en base a la tasca feta.  Després d’un diàleg intens va decidir-se que cal la presència de L’Altraveu a les properes eleccions però que calia determinar com es vol fer, per seguir estant oberts a les reivindicacions ciutadanes.

El més important serà fer un programa en clau castellarenca i no a esquenes de la gent.  S’organitzaran diverses taules rodones al municipi i tractaran sobre temes diversos. Amb aquesta iniciativa es pretén obrir encara més l’agrupació al poble per a tots aquells que vulguin implicar-se a un nivell o altre en el projecte.

Els/les membres de L’Altraveu segueixen apostant per l’estructura assembleària actual, la feina distribuïda en comissions i la rotació de regidors. Sobre la taula hi ha també el debat de presentar-se com a agrupació d’electors/res la qual cosa significaria tornar a recollir signatures per fer possible l'existència de la formació, o bé com a partit polític.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs l'Elisenda ahir als informatius ja va deixar clar que l'altraveu es presentaria com a partit? ara si que flipo!!!! cal una veu clara i un posicionament ferm davant la ciutadania, aquests comunicats i després desmentits buiden de contingut la reclamació de més transparència de l'Agrupació.

Elisenda Alamany ha dit...

Tens tota la raó. Assumeixo les meves declaracions. És cert que vaig aventurar l'opció de partit com la que semblava més viable donada la llei electoral. Vaig remarcar que l'escenari en el qual vam sorgir en origen és diferent que l'actual. Amb tot, l'assemblea volem seguir amb el debat perquè no està tancat. Sento si això ha pogut generar descrèdit. Res més lluny de la meva intenció.

marta ha dit...

penso que és una bona opció presentar-se com a partit polític, lo important és que no desapareixi la forma de funcionar, que l'assamblea sigui un element distintiu entre aquest possible partit polític i els altres.

Xavi B. ha dit...

És absurd i simplista dir que aquests comunicats i desmentits "buiden de contingut la reclamació de transparència". L'única cosa que constaten és que hi ha un debat intern, cosa altrament molt sana, i que els partits tradicionals no tenen mai.

Anònim ha dit...

Estigueu ben tranquils tant si us presenteu com a Agrupació d'Electors, com si ho feu com a Partit Polític, sempre i quan continueu treballant com fins ara i no seguiu les pautes dels Partits. Ja hi ha algún membre del "Govern" que diu que sou incoherents; segur que no es miren el melic, ja que d'incoherències durant el seu mandat n'hi ha hagut un munt, tal com heu exhibit vosaltres en el vostre local amb tot lo que deien de Can Bages i lo que han fet ara. Mare de Dèu lo incoherents que han estat amb moltíssimes qüestions com per a que ara vingui un i us digui incoherets. Els hauria de caure la cara de vergonya a ells per tot lo que han fet contràriament a lo que predicaven quan estaven a l'oposició. Seguiu així, tan si sou Agrupació o Partit, que guanyareu més vots dels que vàreu treure. Endavant i ànims!!!!