Cicle Economia


Cicle que té com objectiu analitzar la situació econòmica actual, reflexionant sobre la crisi i veient les alternatives a la crisi i al model capitalista. Es tracta d’un conjunt de xerrades portades a terme per especialistes i adreçades a tot tipus de públic. Les sessions emfasitzaran el debat i comptaran, en alguns casos,amb suport audiovisual.

2 DE MARÇ. La situació econòmica actual. ALBERT RECIO. Professor d’economia de la Universitat Autònoma de Barcelona - Escoltar audio (mp3 40mb)

L'Actual, 02/03/12
“Les regles del joc econòmic han de canviar i han d’afavorir la majoria de la població”, 

Albert Recio

9 DE MARÇ. Passi de la pel•lícula: INTERFERÈNCIES amb debat posterior a càrrec de IOLANDA FRESNILLO, Membre de l’Observatori del Deute en la Globalització ODG. (Preu: 3 euros de suport al projecte).16 DE MARÇ. Què vol dir que els països tenen deute? Amb qui i per què el tenen? Possibles solucions. DANI GÓMEZ-OLIVÉ. Membre de l’Observatori del Deute en la Globalització ODG.


 Més imatges

En aquest adjunt, hi ha el llibre editat per l'Observatori del Deute en la Globalització 

Vivir en deudocracia

30 DE MARÇ: Com funciona una banca ètica? DAVID FERNÁNDEZ, activista social i membre de COOP57.


14 D'ABRIL: El frau fiscal. Per una fiscalitat justa. MIGUEL ANGEL MAYO. Pèrit judicial en termes de delicte fiscal, coordinador de Gestha a Catalunya.

Veure presentació
Hora: 19.h.
Lloc: Cal Gorina.