dissabte, 6 de novembre del 2010

Amb tu, decidirem el nostre projecte!

Anit es va realitzar l'acte  CAL QUE L'ALTRAVEU ES TORNI A PRESENTAR?

És possible que no poguessis assistir però no ens volem perdre la teva opinió i comentaris. En aquest a web veuràs el vídeo que també vam projectar a la trobada d'anit i l'audio de l'acte.
Ara, et proposem unes preguntes-guia perquè valoris la nostra tasca i perquè facis un comentari lliure amb els teus suggeriments, reflexions, preguntes, dubtes, crítiques, etc.
La teva opinió és de gran interès per a nosaltres i t'agraïm per endavant la teva participació al debat sobre el paper que hem desenvolupat i les perspectives de futur. Pots enviar les teves respostes o comentaris al correu laltraveu@gmail.com, www.laltraveu.org o a través del Facebook de L'Altraveu.

Les preguntes que et proposem i que et convidem a respondre (no cal que les responguis totes) són:

Què esperaves de L'A?
Com valores la feina feta?
Creus que hem sabut transmetre el nostre missatge?
Han estat encertades les nostres propostes?
Com valores la tasca institucional (regidors/es)?
Quins temes creus que també hauríem d'haver tractat?
Com valores el funcionament de l'assemblea?
Com valores la gestió de la participació ciutadana?
Quines coses milloraries?
Quines errades hem comès?
Gràcies per la teva aportació.

Amb tu, decidirem el nostre projecte!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M’agradaria felicitar-vos molt sincerament per la feinada feta. Comparteixo plenament el fons i la forma del vostre projecte, em sembla absolutament trencador i que té un mèrit increïble que us hagueu sabut mantenir sempre coherents amb aquest, amb les dificultats que imagino que us deveu haver trobat pel camí. I que no hagueu abandonat la vostra vessant de moviment social estant més que a l’alçada a l’ajuntament, per mi, espectacular!

Personalment em costa molt la política institucional, actitud un punt adolescent ja que a la vegada amb el temps vas veient on es remenen les cireres i, m’agradi o no és allà... Per tant com a castellarenca estic encantada que hi hagi l’Altraveu a l’ajuntament fiscalitzant el govern, fent propostes innovadores, demostrant que és pot funcionar d’una altra manera i sobretot que es pot entendre el món i el poble des de la justícia social! I estic encantada que hi hagi l’Altraveu als carrers del poble remenant consciències!

Endavant amb el camí que això només ha fet que començar!

Berta

Anònim ha dit...

SOLS EL POBLE SALVA AL POBLE!!!

Anònim ha dit...

si, si, i tan que cal!! sense cap mena de dubte.
Felicitats i gràcies!

Èlia

Anònim ha dit...

Suposo que al cap i a la fi acabarà depenent de les enrgies que tingueu per seguir... jo crec q la grandíssima majoria de gent q va simpatitzar amb vosaltres ara fa 4 anys i us va confiar el vot n'està més que satisfeta, amb els encerts i errors d'aquest període, és clar, ningú és perfecte ni ningú neix ensenyat!

Salut!