divendres, 4 de març del 2011

Participació, cultura, educació i joventut

L’Altraveu acaba el seu cicle de taules rodones participatives aquest dissabte 5 de març a la sala petita de l’auditori Miquel Pont en una trobada que començarà a les 11 amb un esmorzar ecològic.
La propera trobada tractarà els temes de participació, cultura, educació i joventut. Totes les AMPES, entitats culturals i esportives i col•lectius juvenils estan especialment convidats a formar part del debat que es portarà a terme en aquesta taula tot i que l’acte, com sempre,és obert a tothom. Bet Tena conduirà el debat i presentarà l’acte. Xavier Bella,membre de L’Altraveu, explicarà la feina de l’agrupació en aquest sentit. Com a ponents es comptarà amb Llorenç Genescà, especialista en participació i gestió cultural;David Brunet, politòleg i especialista en polítiques de joventut; i Albert Díez, mestre i membre de les candidatures alternatives del Vallès.
Els debats que s’han desenvolupat a diversos punts del poble han servit per tenir elements a contemplar en el programa, tenint en compte opinions d’especialistes, d’entitats i persones compromeses del nostre municipi. Aquest procés ha estat  cabdal per incorporar les sensibilitats de la gent de Castellar.
“Construïm el programa de L’Altraveu” evidencia la capacitat crítica dels ciutadans de Castellar i referma la necessitat que les idees i propostes sobre el model de poble que volem siguin al carrer i puguin ser debatudes. El dia 26 de març es presentaran les conclusions del programa participatiu a la Sala de Petit Format en un acte on tothom està convidat.