dijous, 24 de març del 2011

L’ALTRAVEU es presenta a les eleccions amb altres candidatures alternatives consolidant l’escenari de la política municipalista


La presentació de la coalició electoral de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) es portarà a terme divendres 25 de març al Casal Pere Quart de Sabadell (Rambla, 69)

La coalició és formada per partits locals de diferents ciutats del Vallès Occidental. L’Altraveu valora molt positivament el camí fet plegats, i ha decidit reeditar la coalició pel proper mandat. Aquesta vegada, els partits que la formarem seran Entesa per Sabadell, Alternativa d’Esquerres per Badia, Esquerra Alternativa de Barberà, Alternativa Ciutadana de Rubí, PAS de Cerdanyola, CUP De Sant Cugat, CUP de Terrassa i COP- Compromís per Ripollet, L’Altraveu i CUP de Palau Solità.

En aquests anys de tasca conjunta hem esdevingut un referent a nivell nacional d’una altra manera de fer política, mantenim contactes amb moltes altres candidatures del nostre tarannà d’arreu del territori, ampliem la nostra àrea d’influència a més municipis i ens consolidem com una alternativa real al Vallès a la política feta des dels partits del sistema.L’acte de presentació es clourà amb una actuació de Feliu Ventura prevista al voltant de les 20 h.

Dissabte a les 12, a la Sala de Petit Format de l’Ateneu de Castellar del Vallès, tal i com ja està previst, L’Altraveu presentarà la seva llista electoral per a les eleccions de maig. Així mateix, farà un repàs de les idees i propostes que han sorgit de les taules participatives “Construïm el programa de L’Altraveu”. Enguany, s’ha volgut visibilitzar una llista de 21+21 persones per visibilitzar l’enfortiment de l’aposta municipalista, mostra que una altra forma de fer política és possible i que aquesta confiança es referma amb l’eixamplament del moviment sociopolític. Avui es presentava la llista alfabèticament a www.laltraveu.org per fer palès el compromís de tot un col·lectiu amb la política local i dissabte a l’acte es podrà conèixer la llista electoral.