diumenge, 27 de març del 2011

L'equip de govern de l'Altraveu


Elisenda Alamany i Gutiérrez. Filòloga catalana. Professora de català. Col·labora amb Òmnium Cultural, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i el Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Politècnica de Catalunya. Especialista en educació i noves tecnologies. Exregidora.

Xavier Bella i Redondo. Analista de projectes informàtics i actualment finalitzant la llicenciatura en Humanitats. Vinculat a diverses entitats del municipi com el CAC o el Club d'Escacs Castellar, del que ha format part de la Junta directiva. Ha estat membre dels consells de cultura i comunicació municipals.

Marc Serrà i Arderius. Enginyer tècnic en hidràulica i hidrologia. Ha participat activament en la Plataforma ciutadana Castellar contra el feixisme, l’Assemblea de Joves i el Correllengua. Actualment està vinculat a Vilabarrakes de Festa Major, l'Esbart Teatral de Castellar i a d’altres activitats i campanyes del poble.

Gemma Ubasart i González. Professora de ciència política i investigadora a l’Institut de Govern i Polítiques Públiques. Especialista en govern local, moviments socials i sociologia jurídica. Participa en organitzacions de defensa dels drets humans. Exregidora.

Dani Sagrera i Rius. Persona humana.

Joan Moyà i Köhler. Educador social i estudiant de psicologia. Vinculat a entitats culturals com l'Esbart Teatral de Castellar, participa d'iniciatives relacionades amb la gestió de conflictes a través de la creativitat i de les seves expressions artístiques. Col·labora amb projectes de cooperació i solidaritat destinats a infants.

Bet Tena i Blanch. Diplomada en ciències empresarials i estudis en història i en restauració. Actualment treballa d’agent cultural i de cap financera d’una empresa. Ha realitzat cursos de teatre a l’escola Eòlia i ha exercit de docent de teatre per a adults i infants. Expresidenta de l’Esbart Teatral, participà activament de l’entitat Castellar Decideix per tal de realitzar la consulta a Castellar i col·labora amb Ràdio Trama.

Xavi Arderius i Matas. Delineant. Participa en diverses entitats del municipi com el CAC, la Plataforma Tren Castellar Centre o l’Economat. Ha participat activament de la Plataforma ciutadana Castellar contra el feixisme, la Plataforma Aturem el polígon industrial de Can Bages i Acció Jam. Col·labora amb Sabadell Cruïlla, Via Vallès i Plataforma Sant Julià. Exregidor.

Ita Espinosa i Montoya. Advocada. Ha participat en organitzacions ciutadanes com SOS Racisme i la Plataforma ciutadana Castellar contra el feixisme. Actualment és regidora de L’Altraveu.

Verònica Miró i Miquel.
Llicenciada en física. Participa en moviments socials per la sobirania alimentària, entre ells Som lo que sembrem i l’Economat. Treballa en una empresa de producció de llavors tradicionals.

Martí Llobet i Baró. Llicenciat en història. Treballa com a operador de control als bombers. Impulsor i membre de l'Assemblea d'Insubmissió, de Castellar Sostenible i de la Plataforma Castellar contra el feixisme. Actualment regidor de L’Altraveu.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si algú no sap perquè votar-vos...SOU ELS MÉS GUAPUS!

Anònim ha dit...

Sou gent molt bona i molt bona gent, què més es pot demanar???
Us tornaré a votar PERQUÈ VULL!!! ;-)

Anònim ha dit...

força Altraveu!

Anònim ha dit...

tots som l'Altraveu ! ! !

Anònim ha dit...

A Castellar ja toca un canvi de veritat. Quina diferència hi ha entre PP i PSOE, o PSC i CiU... tots són els mateixos, ja estem cansats de tant temps de preses de pèl. Tots ells creuen que el món només gira a l'entorn del capitalisme, del consum desenfrenat, de les obres faraòniques, de projectes de cara a la galeria. El món està canviant i els que l'estem fent canviar som els ciutadans que estem aprenent a sobreviure en aquest desastre que ens han deixat, algú creu que és possible fer-ho pitjor?
Endavant ALTRAVEU ! ! ! ! ! !