dilluns, 12 de novembre del 2012

14-N, VAGA GENERAL

Des de L'Altraveu per Castellar ens adherim a la vaga convocada per al proper 14 de novembre. 
Entenem aquesta jornada com un episodi més del que ha de ser una defensa dels nostres drets en tots els àmbits, perquè el que està en joc en aquests moments és una absoluta precarització de tots els àmbits de la nostra vida; la de la majoria social. Estem veient com tots els nostres recursos, els que aportem solidàriament per cobrir les necessitats del conjunt de la població, estan sent destinats a qui més té, que és justament qui ha provocat aquesta situació. I si no els tremola la mà a l'hora de deixar-nos a l'estacada, no ens ha de tremolar a nosaltres a l'hora de defensar-nos, perquè sí que podem i sí que hi ha alternatives, però passen per la implicació col·lectiva de tots nosaltres.
Plantem-nos el 14 de novembre davant del retrocés dels nostres drets: a favor de la sanitat i l'educació públiques, de les pensions, en contra de reformes laborals que ens deixen en situació d'extrema vulnerabilitat, de pèrdua de llocs de feina, en contra de reformes fiscals que aprofundeixen les desigualtats, els desnonaments i la pobresa...Treballem dia a dia sent als carrers, també des dels nostres ajuntaments i el dia 14 hem de tornar a sortir per defensar allò que hem construït col·lectivament amb les nostres mans i els nostres impostos. Ningú no ens ha regalat res. Al contrari, el poder i l'acumulació d'unes quantes persones és possible a través de la riquesa que generem la majoria. 
Tant la història com el sentit comú ens indica que és ingenu esperar que algú amb el poder de fer-ho pensi a millorar les condicions del conjunt de la ciutadania. Només es pot fer amb l'organització social, la solidaritat col·lectiva i la política alternativa. Sense dubte, serà la nostra capacitat col·lectiva la que ens durà a assolir una societat millor, sense explotació d'unes persones sobre les altres, sense desigualtats i amb la consolidació dels drets universals.
El dia 14-N atura't i lluita per la dignificació del teu present i pel teu futur. Ningú no ho farà per tu.  Demostrem que som la majoria. Aturem el país, demostrem qui el fa funcionar.
El 14-N, TOTES I TOTS A LA VAGA
Dimecres 11.30 Eix Macià