dilluns, 12 de març del 2012

L’Altraveu critica la utilització del portal de l’ajuntament de Castellar del Vallès com a plataforma de publicitat del PSC

L’Altraveu reivindica la neutralitat que ha de tenir tot portal d’un consistori

Des de l’Altraveu volem mostrar el nostre rebuig en la utilització de propaganda política al web de l’ajuntament. Pensem que fer publicitat en qualsevol mitjà de comunicació té un cost per qui es vulgui anunciar. Per això ens sorprèn que l’equip del PSC utilitzi el portal municipal per fer publicitat del seu partit en un lloc on la ciutadania accedeix per obtenir informació d’interès públic o fer diversos tràmits. Creiem que és de poca talla política que s’enllaci directament des del portal municipal de l’Ajuntament de Castellar a un web de campanya que va ser inaugurat el 2010 amb motiu d’una celebració socialista. Aquesta plataforma a través de la qual s’accedeix per contactar amb l’alcalde té una clara funció propagandística que no podem legitimar, ja que es paga amb la contribució de tots els vilatants i vilatanes.

Aquesta pàgina de difusió i promoció poc té a veure amb el que genera el nostre poble o els interessos dels castellarencs a l’hora d’accedir en aquesta plataforma. Això a banda, creiem que és tracta d’una publicitat que aprofita el paraigua del consistori.

És per això que demanem al govern la retirada d'aquest tipus de publicitat del portal municipal perquè aquest espai quedi al marge de partidismes.