dijous, 7 d’abril del 2011

Què fa amb els diners l’Altraveu?

Cada any a través del web de l’Altraveu hem fet públics els comptes que reflecteixen l’activitat econòmica de l’agrupació.
Al llarg d’aquests 4 anys, l’Agrupació d’Electors hem ingressat uns 74.620€ a partir de les assignacions dels dos regidors (49.145€), les assignacions als grup municipals amb representació al ple (20.880€), els diners que paga l’Estat als partits pels resultats obtinguts a les eleccions (895€), abonaments diversos (300€) i donatius de particulars (3.400€).
Part d’aquests diners ens han permès pagar el lloguer, la llum, l’aigua, el telèfon i condicionar el local del Passeig 142, (30.870€).
El local es comparteix amb un grup de joves, dues cooperatives de consum ecològic, un grup de meditació i també s’hi fan actes d’altres entitats o grups que ho sol·liciten.
Al llarg d’aquests anys en el local s’hi han fet unes 25 xerrades, això implica fer anuncis a premsa, cartells i donatius als conferenciants (5.620€).
Els telèfons dels regidors, els dominis i els espais dels webs, ens han costat 2.300€.
La tasca institucional genera despesa en material d’oficina, focotòpies, material d’arxiu i expedients que els regidors i les comissions necessiten per treballar (1.950€). L’Altraveu també està subscrit a diferents setmanaris i col·labora amb algunes entitats, això al llarg d’aquests anys ens ha suposat 3.020€.
Pel que fa a campanyes: Eleccions 2007, Can Bages, Jornades municipalistes, sopars populars a Castellar... (15.639€) i el pagament de diferents impostos, 3.000€. Després de les eleccions municipals d’enguany l’Altraveu publicarà, com ho va fer el maig de 2007, el total de les despeses de la campanya (que procurarem que siguin les mínimes i necessàries).Volem ser transparents amb els diners que gestionem per això deixem constància de com i en què els gastem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agrada molt que sigueu transparents.

Laia ha dit...

El que no he entès mai és perquè la gent qüestiona tan el fet que cobreu, potser haurien de preguntar-se per què és normal que la gent s'enriqueixi tan i tan a costa de la política. Esperem que la resta dels grups segueixin el vostre exemple.