dilluns, 21 d’abril del 2008

El nou local social de L’Altraveu, un espai obert

El grup municipal L’Altraveu està acabant d’adequar un local social que, tal com es va decidir en assemblea, és un espai obert a les entitats i iniciatives ciutadanes que el necessitin. La inauguració està prevista durant una setmana cultural prevista per al mes de maig.

Aquesta realitat és possible gràcies a la gestió que L’Altraveu fa de les assignacions que rep de l’Ajuntament en tant que grup municipal i també de les assignacions que reben els nostres regidors que, tal i com es va expressar en campanya, passen a formar part d’un fons comú. L’assemblea és qui decideix de quina manera aquests diners públics han de revertir novament en la població.

És per això que la decisió de llogar el local situat al Passeig 142 va lligada a la voluntat de posar-lo a disposició de les iniciatives ciutadanes que el puguin necessitar. Està dotat amb diverses sales, un ordinador que ens han regalat uns veïns, connexió wi-fi i telèfon. Aquest espai volem que sigui un lloc social, de trobada i de participació ciutadana, un espai obert on s’hi pugui trobar algú per xerrar una estona i prendre una cervesa o un té, on trobar informació sobre les coses que es fan a diferents llocs, on es pugui estar una estona a internet cercant informacions, on sigui possible quedar amb gent per preparar qualsevol projecte, ... No pretenem que sigui només la seu de l'Altraveu.

A la sala principal de l’entrada hi ha una exposició de la Plataforma Aturem Can Bages que permet veure el projecte del polígon, imatges dels entorns i les problemàtiques que comportaria tirar-ho endavant. També es pot visualitzar el dvd de presentació de la plataforma que es va fer el dia 15 de febrer. En principi està fixat que el local és obert a tothom els dimarts i dijous de 19:00h a 21:00h.