dijous, 28 de maig del 2015

Gràcies per la confiança


Aquest article l'escrivim per agrair-vos la confiança en Decidim Castellar. Les 1626 persones que ens han fet confiança ho han fet per una candidatura que no es conformarà a ocupar 4 cadires a l'Ajuntament, sinó que lluitarà perquè aquest espai sigui un altaveu de totes les propostes que ajudin a fer un Castellar més just. El programa que vau rebre a casa és el full de ruta que seguirem i que podreu fiscalitzar contínuament, ja que la participació ciutadana, no ha estat només un discurs de campanya. Ara que potser moltes promeses queden tancades en un calaix , nosaltres les posarem sobre la taula amb més força. No només a Castellar sinó a tot al Vallès, els resultats ens fan pensar que va estenent-se una altra manera de fer política. Allà on els partits i els moviments socials afins han treballat braç a braç no només han sumat, sinó que s'han multiplicat. Els espais d'entesa avancen per sobre del bipartidisme, d'acord amb la societat complexa amb què vivim. Allà on es facin governs plurals (no és el cas de Castellar) es podrà fer una gestió més eficient, unes polítiques més equitatives i una millor defensa contra la corrupció, perquè la pluralitat política, ben gestionada, és la millor garantia de riquesa política. Enguany també ha guanyat una democràcia que rebutja la presència de partits que han ofegat culturalment i econòmicament el nostre poble i la seva cultura, però també els que han atiat l'odi contra la immigració. Així doncs, guanya la generositat, la convivència i també l'empatia per altres formes de fer política. Un canvi social per un canvi polític que feia anys que esperàvem.

P.d: El cost de la nostra campanya ha estat de 3.354,93€. D'acord amb els nostres principis de transparència publicarem el detall de totes les nostres despeses en el web de Decidim Castellar (www.decidimcastellar.cat). Hem fet una campanya molt austera (un programa per família, una papereta per llar, plafons i cartells enganxats dia a dia per un munt de voluntaris) i hem retirat els cartells de la via pública amb la mateixa rapidesa que vam col·locar-los-hi. Si en localitzeu algun que no ha estat despenjat, podeu enviar un correu a decidimcastellar@gmail.com.

1 comentari:

Anònim ha dit...

GRÀCIES A TOTES VOSALTRES, SUPER-FORMIGUETES!!!
M'encanta entre d'altres la cosa de la cultura ofegada (cultural-social-educativa-sanitàriament al meu mode d'entendre), la treballarem.
MOLTA FORÇA, MOLT FORTA I MOLT PERDURABLE.
SIGUEU SENCERS/ES DURANT ELS PROPERS QUATRE ANYS!
una abraçada,