dissabte, 3 de setembre del 2011

Rebuig a la sentència en contra del català a l'escola

 
Tot el suport a les escoles que optin per no acatar la sentència. El sistema educatiu català permet que els joves procedents de la immigració no quedin exclosos del català i és l'eina que garanteix la cohesió social i evita que la immigració pugui ser discriminada. Rebuig a aquesta sentència que és un atac en contra del sistema educatiu que permet que els nens i les nenes parlin la llengua del país, un fet que s'hauria de veure normal si la identitat de Catalunya fos, veritablement, respectada.

Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s'escriga o es pense.Ovidi Montllor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està clar que hem d'anar en contra d'aquesta sentència, peró també hem d'anar contra els anuncis a TV3 que fan en castellà i en francés (eau de toilette). I també expreso la meva protesta per la Bulli Foundation, que crec que s'hauria de dir "la Fundació del Bulli". El català és cosa de tots, ja sigui dels anunciants, de TV3, i del Bulli. Si anem permetent que, uns per que paguen per publicitat, i els altres per que son famosos a tot el món, es facin servir altres llengües que no siguin la nostra, no anem bé. Ens tirem pedres sobre la nostra teulada, ja sigui conscient o inconscientment.
Pere