dijous, 21 d’octubre del 2010

Cal que L’Altraveu es torni a presentar a les eleccions municipals? Decidim-ho junts!

Aquesta és la pregunta que obrirà el debat del 5 de novembre a la sala d’actes de l’auditori Miquel Pont a les 19 hores. L’acte que ha pensat l’agrupació d’electors/es té la voluntat de conèixer quina ha estat la percepció de la ciutadania entorn la tasca feta des de la candidatura de l’Altraveu de Castellar. L’acte és obert a tothom, sobretot a aquelles persones que tenen una opinió formada sobre la iniciativa que es va engendrà fa 4 anys i volen dir-hi la seva. Es pretén fer una reflexió conjunta sobre el que s’ha fet i el que no s’ha fet, sobre si s’ha fet de forma positiva i sobre els aspectes que caldria millorar o fer d’una altra manera.

L’Altraveu pretén, amb aquesta trobada, fer-se amb elements de discussió i reflexió que determinin posteriorment si és necessària la seva presència a les properes eleccions locals.
En l’acte es projectarà un petit vídeo que s’ha estat fent amb gent diversa i arreu del poble on s’exposen les idees utilitzades en la presentació de la candidatura a les eleccions passades.

D’aquesta manera, l’agrupació vol mostrar que ha procurat treballar amb i per la transparència de les decisions municipals. L’acte serà presentat i conduït per membres de l’agrupació i explicarà quines han estat les dificultats i potencialitats d’un moviment ciutadà articulat políticament. El debat amb la gent que assisteixi serà la part central de l’acte. Després hi haurà un refrigeri per compartir amb tothom.
La teva presencia activa a l’acte, i les reflexions i conclusions que se’n derivin poden modificar el mapa electoral de Castellar en les properes eleccions municipals.