dimarts, 17 de març del 2015

Acord al Vallès per uns ajuntaments al servei del poble


Candidatures alternatives i d’unitat popular de 14 municipis del Vallès Occidental hem arribat a un acord polític que constata les nostres coincidències, en alguns casos després del treball conjunt d’anys, però en tots els casos a partir del reconeixement mutu.

És doncs, un acord que parteix del respecte absolut a la independència de cadascuna de les candidatures i a la seva pluralitat. És així com les candidatures de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-Solità i Plegamans, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Santa Perpètua de Mogoda i Terrassa, hem decidit concórrer plegats a les properes eleccions municipals subratllant uns eixos programàtics bàsics que ens uneixen.

1.Contra l’atur i la precarietat i a favor de l’economia social 2.Recuperem els serveis públics 3.Mesures d’urgència contra la pobresa (alimentació, habitatge, energia) 4.Defensem la participació política com a eina bàsica d’intervenció política. Tolerància zero a la corrupció 5.Per un Vallès que el puguin reconèixer els nostres fills 6.Per un altre model de mobilitat 7.Volem bastir ciutats integradores i cohesionades socialment 8.Volem transformar la societat des del nostre entorn més proper 9.Per una altra manera de fer política 10.Pel dret a l’autodeterminació dels pobles

Podeu llegir el decàleg i l’acord en aquest enllaç: