divendres, 6 de desembre del 2013

Intervencions de l'Altraveu al ple de novembre


L'Altraveu reclama més espais de participació
Marc Serrà, en el punt sobre la ressolució de les al·legacions presentades al pressupost de 2014, va demanar que "s'obrin espais de participació en el nostre poble, també per la confecció dels pressupostos" i també va demanar que el govern argumentés els motius pels quals no va acceptar cap de les propostes aportades per l'Altraveu, que les respostes es donessin en el ple i no a través del bloc personal com ho va fer el regidor Pepe González.

L'Altraveu suggereix més objectivitat als mitjans de comunicació públics i que es disposi d'un lloc de venda de butà al municipi.
Al final del ple és quan els regidors de l'oposició poden fer suggeriments o preguntes a l'equip de govern. En aquest cas Dani Sagrera, representant de l'Altraveu va demanar al regidor de comunicació Pepe González, que actuï per que els mitjans de comunicació públics siguin més objectius, referint-se a un titular publicat un parell de dies abans sobre la notícia del quart cinturó: "La descongestió de la B-124 passa pel Quart Cinturó".

Dani Sagrera també va suggerir que es trobi una solució per que hi hagi un punt de recollida de butà al municipi per no haver d'anar a Sabadell a buscar-lo. No és el primer cop que l'Altraveu fa aquesta petició:

Pots escoltar els audios d'aquestes intervencions:
Audio de la intervenció (Marc Serrà)
Audio de la intervenció (Dani Sagrera)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em trec el barret, sí senyor! Aixó és dir les coses pel seu nom, no bramar com fan altres del Govern; per cert, com va reaccionar el gos que borda quan li veu fer referència? Va replicar? Si ho va fer, poseu el tall de veu, si us plau. Gràcies

Anònim ha dit...

El regidor Pepe González no va respondre en el ple, però si que d'alguna manera ho va fer l'endemà a la tertúlia de la radio. Parlen del tema del catàleg i del Quart Cinturó

Es pot escoltar en aquest enllaç:

http://videos.bab-soft.com/lactual/1385645038421.mp3