dijous, 16 de juny del 2011

Un projecte valent

Gent del poble va decidir dir prou fa 4 anys. Vam trobar una nova eina per mostrar el nostre descontentament a la manera de fer dels polítics tradicionals i la gent ens va fer confiança. Sabem que el nostre és un projecte valent, que és el projecte de les oportunitats, la primera, que la societat civil organitzada torni a ser a l’ajuntament.
Acceptem novament aquest repte, perquè estem convençuts que una altra manera de fer política és possible.
Al ple d’investidura vam votar-nos a nosaltres mateixos perquè creiem que només una opció política nascuda de la ciutadania, tenint en compte l’allunyament cada vegada més gran entre la gent i els partits polítics tradicionals, pot defensar una societat més justa. En el nostre vot hi anava el nostre entusiasme per als propers anys de política i moviment social que obrim a Castellar. No vacil·larem en acceptar i reconèixer els
acords però tampoc les discrepàncies
. L’Altraveu no es conformarà amb el que hi ha i treballarà per millorar la democràcia que tenim.
La tasca que ens espera a tots plegats és àrdua. L’Ajuntament ha deixat un deute econòmic sagnant per la seva obstinació en projectes que no responen ni a la necessitat, ni a l’estètica, ni a les possibilitats econòmiques d’aquest poble. També ens deixa un patrimoni públic espoliat i hipotecat. Així mateix ens deixa un territori saturat, sense sòl per a equipaments ni per a habitatge social, amb greus problemes de comunicacions i mobilitat com a conseqüència d’un creixement descontrolat i especulatiu. És de justícia ser honestos i dir què és el que passa i què és el que l’ajuntament fa amb el nostre poble. Com també ho és oferir propostes alternatives i treballar sense directrius externes. L’increment de suport a la iniciativa de L’Altraveu ens permet mirar amb optimisme, il·lusió i esperança el futur del nostre poble, el futur de la nostra democràcia, el futur de les nostres reivindicacions, que han de fer un poble millor, un món més just. Sempre trobareu L’Altraveu defensant que els ciutadans deixin de ser anònims i perquè participin de manera directa amb la institució per dignificar la política. La política local no pot ser el trampolí de les carreres d’uns quants. Per això, L’Altraveu, com fa quatre anys rotarà els seus regidors i gestionarà els recursos econòmics obtinguts de la institució de manera col·lectiva, segons les decisions que prengui la seva assemblea. Ens agradaria veure més gestos com aquests en la classe política d’arreu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

PARAULES I FETS, AIXÍ ÉS COM ES DEMOSTRA LA FEINA QUE FA L'ALTRAVEU.
Molta sort, entre tots ho farem possible.