diumenge, 23 de gener del 2011

Fem poble!


Engeguem el debat sobre el Castellar que volem. A finals de gener, L'Altraveu comença un cicle de tres taules rodones que ens han d'ajudar a elaborar el programa electoral pels propers quatre anys.

El proper dissabte 29 al casino de Sant Feliu del Racó a les 11'30 farem la primera parada en el trajecte per tractar temes sobre medi ambient, territori i urbanisme. Després, el 19 de febrer seguirà la taula sobre “Habitatge, polítiques socials i laborals” i la de “Participació, transparència, cultura i joventut”, el dia 5 de març.

Com s'estructuraran les taules rodones? La primera part serà l'espai de les ponències. Experts en diferents temàtiques parlaran de projectes que poden aplicar-se a l'àmbit local.

El dia 29 de gener com a convidats tindrem Maties Serracant; geògraf i membre de l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura; Laura Garcia, enginyera i especialista en eficiència energètica; Joan Carles Sallas, arquitecte i urbanista. Martí Llobet, regidor de L'Altraveu, explicarà quines han estat les propostes de l'agrupació al llarg d'aquest quatre anys.

La segona part i més important consistirà en el debat que s'obrirà posteriorment. Per això, s'ha convidat entitats, col·lectius castellarencs i persones compromeses que treballen aquest vessant al municipi des de fa temps. Les aportacions de tots plegats aniran construint l'horitzó que vol compartir L'Altraveu. L'acte és un canal obert a tot el poble per fer propostes i per enriquir-nos tots plegats. Per tant, també és necessària la teva participació. Decidim el nostre projecte amb tu.