diumenge, 16 de gener del 2011

4 anys fent poble


L’Altraveu vol que sàpigues què hem fet amb el teu vot. Per això en breu rebràs a casa un fulletó que pretén ser un resum de la tasca realitzada per l’ agrupació els darrers quatre anys.

L’Altraveu és una formació sociopolítica creada a Castellar que treballa de forma independent a qualsevol partit polític, amb transparència i compromís exclusiu pel municipi. Hem estat altaveu de les sensibilitats de col•lectius i entitats del municipi al consistori, vetllant sempre per la justícia i el benestar social així com per la sostenibilitat de la nostra vila.

 El fulletó destaca la nostra activitat social realitzada a través de les xerrades, els cursos, les trobades i l’activitat del local del Passeig, 142. Aquesta arrel social ha estat el punt de partida per desenvolupar la nostra activitat institucional.

La trajectòria de L’Altraveu ve avalada per la feina feta, fidel al projecte original, que queda recollida objectivament en aquest fulletó per donar un retorn a la confiança dipositada en nosaltres. Es tracta, simplement, de mostrar què hem fet amb el teu vot.

Però sabem que amb això no n’hi ha prou. Per això, hi trobareu també el calendari de les taules rodones que començaran el 29 de gener al Casino de Sant Feliu del Racó (11.30) on es debatran temes que són d’interès local i que ajudaran a confeccionar el nostre programa. Vine i ajuda’ns a realitzar-lo. Per construir entre tots/tes el poble que volem.

29 de gener-Medi Ambient, urbanisme i territori
              19 de febrer-Habitatge, polítiques socials i laborals
                                      5 de març-Transparència, cultura i joventut