dilluns, 10 de novembre del 2014

Segona assemblea oberta al poble

Benvolguts/des,

Us convidem a la 2a assemblea del poble, el proper dissabte dia 15 de novembre a les 11 h. a la Sala Petita de l’Auditori.


La primera assemblea (25 d’octubre) va tenir molt bona acceptació, gent cansada de velles polítiques amb ganes de canviar les coses, gent com tu, ens va animar a seguir amb aquest projecte. Seguim construint entre tots el nou espai polític, rupturista i participatiu de Castellar.

El canvi polític ja és una prioritat social, per aconseguir-lo cal, un canvi d'actitud individual de les persones: cal que ens mobilitzem, que ens atrevim, que ens desinhibim i que participem sense por en la construcció d’aquest canvi. Hem de començar pel nostre entorn més immediat, el local.

Et convidem a seguir amb la construcció d’aquest canvi tan desitjat. Podràs decidir sobre el funcionament i l'organització del nou espai, sobre les qüestions prioritàries per als castellarencs i també sobre el nom que identifiqui aquest projecte.

Hem creat un espai virtual: www.assembleadelpoble.cat on poder seguir el procés de creació d'aquest nou espai (hi trobaràs els documents que estem treballant, les convocatòries d'assemblea, etc). Visita'l i fes-ne difusió!
 
Aquesta convocatòria anul·la la que s'havia anunciat pel dia 11 a les 21h. a Cal Gorina. Degut a la bona acollida de la primera assemblea, hem cregut convenient mantenir-ne el format, (dia de la setmana, horari i lloc).