dijous, 18 d’octubre del 2012

L’Altraveu demana no desviar l’atenció en el pressupost municipal del 6 de novembre


Xavier Bella i Elisenda Alamany, regidors de L'Altraveu al ple municipal
L’Altraveu creu que l’impacte que pot tenir la pujada d’impostos i taxes a la ciutadania es vol disfressar amb la proposta feta pel PSC sobre el fet de decidir l’encaix entre Espanya i Catalunya. L’Altraveu també defensa que un ple extraordinari sobre la situació econòmica del municipi ha d’excloure estratègies electorals de cara a les eleccions del 25-N i  és per això, que demana al PSC centrar-se en el pressupost municipal i les ordenances fiscals que es portaran a votació el 6 de novembre.

L’Altraveu al·lega també haver presentat propostes sobre la participació i el dret a decidir de la ciutadania en els òrgans de l’ajuntament al llarg de cinc anys. Aquestes iniciatives sempre han estat negades per l’equip del PSC, cosa que otorga a la proposta que ara es realitza un caràcter oportunista.

Alamany, portaveu de L’Altraveu, considera que “la posició de l’alcalde va quedar explícita quan no va donar el vist-i-plau a les consultes populars pel dret a decidir a Castellar i és incoherent amb l’abstenció del Parlament el PSC  a l’hora de fer una consulta, així com la posició del PSOE al Congrés”. Aquesta petició s’ha fet arribar al mateix alcalde de l’ajuntament aquest matí.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El problema és que tenen la majoria, peró seria bo que els fèssiu retirar la proposta, ja que no té lògica debatre aquest punt amb lo importants que son els altres, els prossupostos i les ordenances municipals. Estan tan desesperats, que ja no saben que fer per intentar enganyar a la gent. Suposo que quan dieu ordenances fiscals, voleu dir municipals, o potser soc jo que vaig equivocat. Bé, que, com sempre, vosaltres teniu raó, que ara no és el moment d'aquest punt. Ja han tingut moltes oportunitats i sempre les han rebutxat.

Anònim ha dit...

El Sr. Ignasi Giménez, en el seu facebook diu que actualitzarà "els impostos amb l’IPC": actualitzar vol dir apujar.

També hi ha la possibilitat de congelar-los, però oi que no ho faran?

Doncs Sr. Giménez: el PSC de Castellar apujarà els impostos i retallarà moltes coses per que l'Ajuntament no té un euro i si no és veritat que ho demostrin.

Anònim ha dit...

Si són capaços de pujar l'IPC als impostos també ho haurien de ser per a pujar l'IPC als sous dels treballadors.