dimecres, 1 d’agost del 2012

Les al·legacions a l'ordenança de civisme

La regidora Elisenda Alamany en una entrevista a Ràdio Castellar

L'Altraveu per Castellar ha lliurat a registre les al·legacions a l'ordenança de convivència i civisme per evitar la seva aprovació final i les ha fet públiques en el seu web (podeu clicar a l'enllaç per llegir-ne les consideracions.).
Algunes de les raons ja exposades en el ple municipal de 17 de juliol fan referència a la voluntat sancionadora del document, a l'entorpiment de la vida a l'espai públic i la desproporció de mesures davant d'un municipi relativament tranquil i segur. La regidora de L'A, Elisenda Alamany, ha dit que "el que diu més del caràcter prohibitiu i sancionador d'aquesta ordenança és que el PSC compti amb el suport del grup de Convergència i Unió i el Partit Popular".

Per altra banda, des de l'ajuntament, a petició del grup municipal de L'Altraveu ha confirmat que es podran presentar al·legacions al document fins a finals de setembre, per considerar-se que l'agost és un mes inhàbil. 

Veure document complet (pdf 132 Kb)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em semblen unes al.legacions totalment raonables; el problema és que el nostre govern, en majoria, no ho és, de raonable, i, encara no sé per què, CiU tampoc no ho vol ser; del PP es pot esperar tot. Sap greu que amb el gran treball que presenteu, els sociates no fotaran puto cas, i aixó demostrarà lo irresponsables que son. Heu de fer públic amb gran repercussió aquest escrit d'al.legacions si el tomben. El poble ha de saber que hi ha persones que pensen en el poble, i ha de saber que els que manen, son uns dictadors que en campanya son accesibles amb bosses vermelles i copets a l'esquena, peró que quan manen, el poble no els importa.

Anònim ha dit...

Moltes ordenances i moltes sancions, peró la grua municipal fa molt temps que està actuant sense haver passat la ITV. No porta l'enganxina, la qual cosa vol dir que va anar a passar-la, peró no està en condicions. Si portes l'enganxina caducada, no vol dir que el vehicle no estigui apte, peró si no la portes, SÍ que vol dir que no es apte per circular. O sigui que primer es mirin el melic, avans de posar sancions.

Anònim ha dit...

Hi ha alguna explicació de per què en el Ple, la rèplica a la regidora Alamany la va fer l'alcalde i no el regidor que la va presentar?
Gràcies

Anònim ha dit...

Benvolgut, deu haver alguna explicació a això que preguntes però nosaltres no la sabem. S'hauria de preguntar al propi alcalde perquè no deixa fer les rèpliques al regidor Pérez. El que si hem constatat és que ni a l'ordenança de participació ni a la d'urbanisme ha defensat ell el projecte. Potser en l'aprovació definitiva si ho farà.

Cordialment,
Xavier Bella