dissabte, 21 d’abril del 2012

Jornada de L'Altraveu a La Muntada

L’Altraveu va celebrar dissabte passat a La Muntada  (Vall d’Horta) una jornada d’anàlisi i reflexió interna per marcar les directrius en les que s’ha de sustentar la formació de cara al futur.
Gairebé un any després de les eleccions municipals, la formació política ha fet balanç de la gestió i s’ha marcat les línies estratègiques a seguir d’ara endavant. L’anàlisi s’ha basat tan en la part social com la política/institucional. En la vessant social, s’ha valorat molt positivament el gran avanç que ha suposat el canvi de local i la dinamització que el nou espai de Cal Gorina ha suposat.  En la vessant política, L’Altraveu ha fet un anàlisi positiu d’aquest primer any del seu segon mandat a l’ajuntament realitzant sempre una oposició ferma però alhora constructiva.

Avançat el matí s’han analitzat les línies estratègiques a seguir, els punts forts , els punts febles, i on s’han de focalitzar els esforços. Es pretén tenir una estructura sòlida i ben organitzada per fer front a tota la feina política que es genera des de l’ajuntament i alhora seguir treballant en les propostes que la formació cregui necessàries. En aquest sentit, s’ha vist la necessitat de reforçar les comissions de treball perquè es puguin aportar propostes reflectides en el programa de l’Altraveu. S’ha pensat també en mantenir i potenciar un dia a la setmana, el dimecres, com a punt de trobada i de treball per tothom qui vulgui compartir el projecte, tan en comissions com en l’assemblea.
La jornada va acabar amb un dinar amb tots els seus membres en el marc incomparable de Sant Llorenç del Munt.