dimecres, 4 de maig del 2011

El programa de L'Altraveu a punt.

A pocs dies perquè comenci oficialment la campanya, Elisenda Alamany, Xavier Bella i Marc Serrà han fet públiques les línies principals del programa electoral de L’Altraveu.

Una versió reduïda del programa serà repartida a totes les llars castellarenques i es podrà consultar el document en la seva totalitat al web de la formació www.laltraveu.org.

Serrà explica que “des de la formació política tenim clar que explorar un plantejament alternatiu a la política de partits tradicionals no està renyit amb la competència tècnica”. L’Altraveu ha treballat des de la realitat local en l’elaboració del programa pel proper mandat. Tal i com afirma Bella, “el programa està fet 100% des de Castellar”.
L’Altraveu valora les tres taules rodones sota el títol “Construïm el programa de L’Altraveu”. Per això el partit s’ha volgut acompanyar de tècnics i especialistes, ciutadania i entitats del municipi per construir un document consensuat i coherent. Alamany assenyala que és clau “la participació de tots els agents per construir el Castellar que volem. I això no es pot fer només durant campanya”.
L’Altraveu ha fet un conjunt de propostes apostant per la inclusió i la cohesió, per ampliar espais de participació, per aturar la depredació desenfrenada del medi i per frenar els projectes megalòmans que han dut a la política local a una situació econòmica molt delicada.