dijous, 19 d’agost del 2010

Quan tornaran a funcionar les parades de bus del Pla de la Bruguera i de Can Carner?

La lamentable notícia a la xarxa:

A.Sabadell.cat Llibertat.cat Ajuntament de Castellar El Punt 3cat24.cat Directe.cat Vilawew.cat PTP

Si tens queixes del transport públic de Castellar del Vallès, pots enviar un correu certificat a:

Cap del Servei Territorial, Daniel Fernández.
C/ Aragó, 244-248
08007 – BCN

o si vols et pots posar en contacte amb nosaltres i t'ajudarem: laltraveu@gmail.com

Si les parades anulades encara no estaran operatives el proper mes de setembre demanem als responsables que ho publicitin novament i que posin rètols a totes les parades i no només a les afectades.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tranquils, que els de l'Ajuntament tenen problemes per trobar els millors vins de Catalunya. Els que han d'agafar el bus, els importa tres pepinos.

Anònim ha dit...

Jo vaig llegir a El Punt que sí que havien posat un recurs:

http://avui.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/13-serveis/203973-recurs-contra-la-suspensio-de-les-parades-dautobus.html

Gabri

Ramon ha dit...

És increïble que després de més de 2 anys d'haver aprovat una moció per unanimitat i tants anys de patir el problema i insistir en solucionar-lo, ara l'Ajuntament es limiti a presentar un recurs contra la mesura.
-Quines propostes s'han presentat des de l'Ajuntament de Castellar?
-Quina solució hi donarien?
-Tan complicat és posar un semàfor amb polsador i un pas de vianants?

Anònim ha dit...

Els tecnòcrates que a sobre paguem amb sous dignes, subnormalitzen cada petit pas de vianant. Ells contents de fer-ho malament per a generar negoci, que si putes instàncies, que si demandes al jutjat, per coses que si una empresa privada volgués donar un bon servei, ho faria de bon grat, ja que client content, client que torna... però res a fer. Burrocràcia de merda que paguem 3 vegades, per patir tantes salvatjades.
Podeu posar un taulell de queixes, que s'omplirà en un pim pam. Exemple: rases en el pla de la bruguera, tot obert i res tancat, ni senyalitzat, per a que els mecànics facin l'agost canviant amortiguadors...
SAlut i a seguir fotent canya!

Dr. Filó ha dit...

La rasa de la Bruguera que esmentes és la que porta Castellar a la SOCIETAT DEL CONEIXEMENT, és el cordó umbilical de l'edifici pantalla.