diumenge, 20 de maig del 2007

Una campanya austera

L’ALTRAVEU ha fet una campanya que prioritza el missatge per sobre de les cares de la gent, acomplint el principi de la reducció de residus, utilitzant només elements d’informació estrictament necessaris, sense empastifar el poble, sense atabalar, sense malbaratar. Totes les feines de campanya les han portat a cap els membres de L’ALTRAVEU amb el seu esforç i treball voluntaris.

L’acte electoral més divertit.
En la popular, participativa, il•lusionada i divertida festa que L’ALTRAVEU va organitzar el passat dissabte a la Plaça Calissó, en la que van participar més de 300 persones, es van explicar els eixos del programa animant als castellarencs i castellarenques a fer el pas cap a una nova manera de gestionar el poble amb aquestes paraules:

“Demanem el suport d’aquelles persones decebudes amb tants anys de govern inoperant i partidista de Convergència i Unió.

Demanem el suport d’aquelles persones que van confiar en els republicans d’esquerres i després de 8 anys governant amb convergència, encara no saben què s’ha fet i de què ha servit.

Demanem el suport d’aquelles persones que han esperat en va durant anys que l’oposició socialista es despertés abans dels últims tres mesos de cada legislatura.

Demanem el suport d’aquelles persones que encara esperen la iniciativa d’una esquerra unida que sigui alternativa a alguna cosa.

Demanem el suport d’aquelles persones que no se senten representades per ningú, que voten en blanc, que s’abstenen perquè se senten traïdes pels polítics i la política.

Demanem el suport de cada dona i cada home de Castellar que creuen en la solidaritat, l’ecologia, la convivència, l’honestedat, la participació i el consens. I sobretot, en que totes i tots plegats encara tenim una possibilitat. “

La festa, amb l’humor del pallasso Xarop i la música dels Van de Vinatxo, va culminar amb una botifarrada popular enmig d’un ambient molt agradable que augura una excel•lent participació i suport al projecte amb vista a les eleccions.