dilluns, 28 de maig del 2007

L'Altraveu, tercera força política a l’Ajuntament

L’ALTRAVEU irromp amb força al panorama polític castellarenc amb dues regidories.


Un moment històric. Així és com s’expressaven molts castellarencs i castellarenques en acabar el recompte de vots. A més del canvi històric que representa la victòria del PSC després de 28 anys de govern de CiU, l’altra gran notícia és que l’agrupació d’electors L’ALTRAVEU ha aconseguit en la primera oportunitat que es presenta a les eleccions, situar-se com a tercera força política, per davant d’ERC.

L’ALTRAVEU ha fet una campanya en la que ha prioritzat el missatge per sobre de la imatge dels candidats i candidates. Totes les feines de campanya les han portat a cap els membres de L’ALTRAVEU amb el seu esforç i treball voluntaris. El total de diners que hem gastat per fer la campanya electoral són 2486 euros (413.636 ptes.)

Sabem que L’ALTRAVEU ha recollit el vot de moltes persones que, cansades d’una forma de fer política basada en dinàmiques partidistes, han vist en aquest projecte la possibilitat de gestionar el municipi des de criteris estrictament locals i a partir de la participació ciutadana.

Agraïment
Volem donar les gràcies, per tant, a totes les persones que al llarg de les diferents fases de consolidació d’aquest projecte ens han donat suport en forma de signatures, suggeriments i col·laboració, així com per les innombrables mostres de suport i ànims que hem rebut. En definitiva volem agrair sincerament a les 782 persones que ens han donat la seva confiança en les votacions.

També lamentem l’escassa participació dels electors a Castellar. El nostre eix principal és la participació ciutadana i aquesta és una qüestió que ens preocupa. Ens hem proposat fer el possible per reduir la distància entre els polítics i els ciutadans per fomentar la participació.

Som conscients que la gestió d’aquest important rèdit electoral que ens situa com a tercera força municipal ha de continuar fomentant la il·lusió per una feina ben feta i és ara quan hem de demostrar que som capaços de tirar endavant aquest projecte, essent fidels a les idees que l’han fet néixer.