dimarts, 3 de maig del 2011

100 cares castellarenques seran la imatge de l'Altraveu

L’Altraveu utilitzarà les cares de 100 persones que donen suport a la candidatura alternativa per fer difusió del seu missatge durant el període de campanya electoral que s’iniciarà el dia 6 de maig. “Hem volgut visibililitzar el tarannà de L’Altraveu, el caràcter col·lectiu del grup i fer un cartell que ensenyi algunes cares del poble que ens fan costat per aquestes eleccions”, explica Elisenda Alamany, la número 1 de l’Altraveu. A banda d’aquest gran cartell amb l’eslògan “Fas poble o te’l fan els altres” per fer palès que el partit és una candidatura 100% feta a Castellar, L’Altraveu utilitzarà el material reciclat que la gent que s’apropa als tallers fa al carrer. D’aquesta manera posem de manifest que quan la gent participa té un sentit, agafarem totes aquelles creacions que s’han anat fent al llarg de les paradetes de L’Altraveu i engalanarem els carrers en el període proper a les eleccions ”afirma Xavier Bella, número 2 a les llistes. Bella també afegeix que “reivindiquem la reuitilització de material i combatim el cost que suposa empaperar tot el poble”.

La propera activitat de L’Altraveu consistirà en una bicicletada popular, dissabte vinent a les 16.30 a la plaça Major i que acabarà amb activitats per a grans i petits a Can Carner. Diumenge el taller de reciclatge es traslladarà a Sant Feliu del Racó.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Davant dels jetus dels altres, és d'agraïr!

Anònim ha dit...

A mi els caretos tan me foten, el que m'interessa és el contingut i a l'Altraveu n'hi ha i molt.
Felicitats amb la feina, es parla molt bé de vosaltres.

Anònim ha dit...

Felicitats!Està clara la pregunta. Amb L'Altraveu farem el nostre poble Amb la resta, haurem d'acatar.I el dia menys pensat, no el reconeixerem!