dimecres, 2 d’abril del 2014

Fes-t'ho amb l'Altraveu: Els nostres somnis no caben a les vostres urnes


Aquest era el punt de partida, i segueix sent la base del projecte que vol seguir creant alternatives al nostre poble de la mà de tants i tants altres projectes que pretenen transformar la realitat política i social del nostre país, un espai on els nostres somnis tenen cabuda perquè no estan supeditats a cap altre tipus d’interès que no sigui el bé comú.

Fa prop de vuit anys naixia a Castellar del Vallès la candidatura alternativa “l’Altraveu”, fruit de la inquietud de castellarencs/ques vers la política i les seves formes. Naixia amb l’únic afany d’acostar el carrer a la institució i trencar el joc partidista que determinava, de forma interessada, el present i futur de Castellar. En aquest mateix sentit, ara fa quatre anys, ens preguntàvem si realment calia que l’Altraveu es tornés a presentar a les eleccions municipals. Molta gent va decidir seguir i sumar-s’hi, aportant noves visions i treballant en un projecte polític i social ambiciós (amb dos regidors/es al ple i alliberant un espai per al poble, Cal Gorina). Un projecte que no ha parat de créixer i que ha de seguir reformulant el seu espai i els seus objectius.Ara, amb aquesta mateixa idea de no parar de repensar-se, de ser un punt de trobada per a totes aquelles persones que desitgin canviar les coses des de baix i per seguir sent una eina més per als moviments socials, aquest dissabte a les 11 del matí obrim una jornada per a la reflexió i per a la mobilització. Per a fer-ho, i per tal d’engegar un debat en torn al futur de l’Altraveu i sobre què és i com s’ha d’articular l’esquerra transformadora al nostre país, comptarem amb la presència de Quim Arrufat, diputat de la CUP-AE al parlament i antic regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Així, si tens ganes de participar de la construcció d’un Castellar més just i d’una manera diferent d’entendre la política, volem que siguis amb nosaltres aquest proper dissabte al matí a la Plaça Major. Per seguir fent poble des del poble.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina diferència hi ha entre l'Actual i el Nodo?

Anònim ha dit...

Bé, una diferència , potser una de les poques, és que l'Actual és en català, i el NODO, no. En aquest moment no en se veure cap més.

Anònim ha dit...

I el NODO era en blanc i negre, i l'Actual és en color.

Anònim ha dit...

Que el NODO el dirigia un tal PACO i l'Actual un tal PEPE

Anònim ha dit...

Sí, peró entre Pepe i Paco és el nom, la diferència, perquè els fets... i la manera de ser... son, si fa o no fot, iguals