dijous, 31 de gener del 2008

Agafar l’autobús és perillòs

Utilitzar el transport públic per anar a treballar al Polígon de Can Carner o la Bruguera, pot significar jugar-se la vida.

En el Ple Municipal del passat dimarts 29 de gener, l’Altraveu va presentar una moció per que l’Ajuntament donés una solució ràpida a la situació en que es troben les persones que han de creuar la carretera B-124 per anar a buscar l’autobús ja sigui procedents del Polígon de Can Carner o del Pla de la Bruguera.

És habitual veure com cada dia hi ha persones que han de posar en perill la seva integritat física ja que no hi ha cap mena de facilitats per travessar la carretera si cal anar a la parada d’autobús. Això ja fa molts anys que és així i sembla increïble que no s’hagi ni previst ni resolt. Estem parlant de la seguretat de les persones per agafar el transport públic i de la seguretat pels vehicles que circulen per aquesta carretera. Sembla un contrasentit, haver posat parades de bus i no facilitar-ne un accés segur.

Probablement si agafar l'autobús fos una aventura menys arriscada hi hauria més gent que deixaria el cotxe a casa per anar a treballar als polígons industrials, és a dir alguns cotxes menys a aquesta carretera tan saturada.


Més imatges per il·lustrar aquest article i que parlen soles. Són imatges que passen a diari i sovint. http://picasaweb.google.com/laltraveu/CarreteraDeSabadell

Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat en el ple. Des de l'Altraveu esperem que aquest compromís que vam prendre, es pugui resoldre el més aviat possible. Tal i com va informar l'alcalde, sembla que els contactes que han tingut amb la Generalitat han servit per que el problema es pugui resoldre ben aviat, esperem que sigui així.