dimarts, 28 d’octubre del 2008

Exemples

Avui al fòrum de la web de la Plataforma Aturem Can Bages ha arribat un escrit anònim sobre la problemàtica congestió de trànsit de la carretera B-124.
Per el valor que té, ens sembla oportú posar-la com a exemple. Exemple d'un dels grans problemes que portarà la construcció del nou polígon industrial. Exemple de què passa ja ara, un dia de pluja, a la carretera que uneix Castellar amb Sabadell. Exemple de que els silencis dels ciutadans que no es manifesten no es poden interpretar de cap manera. Una carta anònima que segur molts ciutadans que avui han anat a Sabadell en hora punta subscriuran:

"Sr.Alcalde, avui he trigat 1,15h des de Castellar fins a Sabadell.Vostè fa una any animava a la resta de regidors a retardar la urbanització de Can Bages per no està acabada la connexió de les rondes ni res per millorar el transit. Tampoc la connexió d’aigües que segons vostès fa falta per abastir aquesta zona i la resta del poble.B, encara no tenim res d'això i les obres ja han començat.Si avui he trigat una hora per culpa de la pluja imaginat, Ignasi, que el polígon engegui.Una vergonya que posis el mail d'una persona fen-te costat, em sembla molt infantil!Soc un conegut teu i em comentat aquestes coses en privat, però no saps la ràbia que he pillat al cotxe avui! 1,15h de la sortida de Castellar fins l'entrada de Sabadell."

Article relacionat : què ha canviat?