dimecres, 12 de novembre del 2014

Dissabte seguim fent política des del i per al poble


Ara fa tres setmanes, des de diferents agents socials i polítics de Castellar entre els que es trobava l’Altraveu, vam endagar la possibilitat de generar un espai polític i social nou on poguessin confluir persones provinents de diferents partits polítics i associacions, un espai d’entesa per a generar un front comú de cara a guanyar les properes eleccions municipals.

Després de constatar l'interès de moltes persones a Castellar -més de 60 a la primera assemblea- per a bastir la creació d'aquest nou espai polític rupturista i participatiu, convidem a totes aquelles persones que van assistir i participar de la primera trobada, i a totes aquelles que vulguin venir de nou i ajudar a construir aquesta assemblea del poble, a participar de la segona que es durà a terme el proper dissabte dia 15 a les 11h a l’Auditori. Per a seguir construint un espai de tots i totes dirigit a participar de la política municipal, sense més lligams que aquells que ens moguin a trobar el millor per a Castellar. Cap lligam a bancs, estructures de partit o grans empreses, cap lligam a la vella manera de fer política, un espai lligat a tota la gent que en vulgui participar, al bé comú. En aquest mateix sentit, la gent dels diferents col•lectius que estem organitzant aquestes primeres trobades hem obert un espai virtual on es pot trobar tota la informació i on es pot participar de forma directa en la seva construcció, aquest lloc web és “assembleadelpoble.cat”.

Així doncs us esperem el proper dissabte a les 11h a l’Auditori per seguir construint de forma col•lectiva un nou espai del i per al poble. Com deia Joan Fuster, tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres.