divendres, 31 d’octubre del 2014

La costellada de la consulta


El proper 9 de novembre la ciutadania de Catalunya està convocada al procés participatiu sobre l’autodeterminació del poble català. Des de l’Altraveu estem convençuts que aquest procés no és el referèndum d’autodeterminació pel qual hem lluitat. Tanmateix apostem per participar i, un cop més, demostrar la voluntat de canvi dels catalans i catalanes per un sistema veritablement democràtic.

Des de l’Altraveu ens repugnen les estratègies que ha engegat l’Estat espanyol per tal d’impedir que els catalans i les catalanes puguem expressar-nos a través de les urnes ja que, un cop més, es fa palès l’ús polític de les eines judicials per a la repressió de la població.

Sabent que aquest no serà l’últim cop que tots haurem de sortir al carrer a participar i lluitar pels nostres somnis, l’Altraveu organitza en clau d'humor un esdeveniment que hem titulat La costellada de la consulta. Aquest acte consistirà en un dinar amb preus populars el mateix 9 de novembre a cal Gorina i també servirà per a comentar el transcurs de la jornada d'una manera distesa. Aquest acte serà a Cal Gorina (C/Centre, 8) a partir de les 12 del migdia.