dimecres, 26 de març del 2014

T'ho fas amb L'Altraveu?



Ja falta menys d'un any i mig per les properes eleccions municipals. Des de L'Altraveu, creiem que ara és un bon moment per fer balanç d'aquests 7 anys de vida del nostre projecte, i plantejar-nos el futur de la nostre agrupació i de Castellar.

Durant aquests anys al consistori, el projecte de L'Altraveu ha crescut més a fora que a dins de la institució, i és per aquest motiu que volem obrir un debat, amb totes aquelles persones que participeu en el projecte, l'heu fet créixer i creieu que és necessari per aconseguir un poble millor. És per aquest motiu que convoquem un acte públic i obert a qui vulgui participar, el proper dissabte 5 d'abril a les 11:00h, on conjuntament farem una valoració de la feina feta, i debatrem sobre quin ha de ser el futur de L'Altraveu.

I per ajudar-nos en el debat, i per obtenir una visió des d'altres experiències similars, hem convidat a participar al Quim Arrufat, diputat de la CUP – AE al Parlament, i ex-regidor de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que ens explicarà l'experiència de la CUP dins d'una institució com el Parlament de Catalunya, la seva articulació i vinculació amb els moviments socials, i el seu punt de vista sobre la necessitat i el paper que juguen els partits alternatius dins de les institucions. En definitiva, una bona oportunitat per conèixer de primera mà una experiència que sens dubte trobarà molts paral∙lelismes amb la realitat de L'Altraveu a Castellar.

La gent de L'Altraveu esperem una màxima assistència a aquest acte, per tal de seguir fent créixer el projecte, que es planteja més necessari que mai en l'actual context d'estafa econòmica que està patint la població, que no està obtenint cap mena de resposta per part dels polítics convencionals.

És per això que us esperem a totes el proper dissabte 5 d'abril a les 11:00h a la Plaça Major, per seguir fent poble des del poble, i perquè tota aquella política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres. T'ho fas amb L'Altraveu?