dimarts, 25 de febrer del 2014

Sobre l’opacitat del PSC


Darrerament el PSC de Castellar està molt cofoi de la transparència del municipi. El tinent d’alcalde Lomas proclamava en aquestes pàgines que el PSC, almenys aquí a Castellar, és molt transparent. No obstant aquests senyors potser s’obliden d’algunes coses a l’hora de fer aquesta proclama. Des de l’Altraveu ens preguntem on era la transparència quan va dimitir el regidor del PSC Víctor Cuervo. Perquè no van explicar als ciutadans de castellar el què va passar realment? També ens preguntem on és la transparència a l’hora de canviar la bases de contractació d’un tècnic de joventut sense explicar-ne els motius. Perquè no expliquen realment què va motivar al regidor Dani Perez a realitzar aquest canvi? També ens preguntem on és la transparència a l’hora d’explicar l’augment desproporcionat de l’aigua (el responsable del qual és directament el tinent d’alcalde Lomas). Perquè no expliquen als ciutadans que l’aigua ha augmentat a conseqüència de la connexió de Castellar a la Xarxa d’aigües Ter/Llobregat, una connexió per la que no hi arriba encara aigua i la qual no és necessària per a Castellar. Igualment ens preguntem on és la transparència del PSC de Castellar quan amaga a tots els ciutadans el desastre del polígon fantasma de Can Bages. Perquè no expliquen el que costarà a Castellar el manteniment d’aquest polígon, que durant vint anys estarà vuit?

També ens preguntem des de l’Altraveu on és la transparència del PSC a l’hora d’aprovar un Pla General d’ordenació (POUM) amb nombroses irregularitats administratives. Podríem seguir qüestionant-nos omissions i males praxis del govern del PSC de Castellar. Ha sigut un contínuum durant tot aquest mandat. Un govern que només està interessat en la imatge i no en la gestió. Que només està interessat en amagar allò que és nociu pels seus interessos electorals, allò que no ha de saber el ciutadà de Castellar. Amb aquesta forma de governar, la hipocresia és majúscula. La transparència no és només una paraula, no és només un estudi de percentatges, és la acció diària i la honestedat davant dels ciutadans del seu poble.

Més informació publicada per l'Altraveu:
Un pas més cap a la transparència 
On és la transparència?
El grup del PSC vota contra la transparència municipal
Rebujtades 3 mocions en foment de la transparència i participació ciutadana
Plaça Major: manca de transparència
Falta de transparència al ple municipal
Transparència
L'Altraveu creu que la pregunta sobre la dedicació de l'alcalde a la Diputació encara no ha estat resposta
Comunicat sobre la "renúncia" al sou d'alcalde per part d'Ignasi Giménez

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I la contractació del Director d'informatius de ràdio i de l'Actual, on van fer les bases a la mida d'algú que va ser "recomanat" per una persona implicada en una operació d'un metall molt pesant? Aixó també forma part de la transparència del PSC del poble.

Anònim ha dit...

i on és la transparència en els 2.164.968,38 € de desviament de les obres de la Plaça Major?

http://laltraveu.blogspot.com.es/2009/12/placa-major-manca-de-transparencia-en.html