dimecres, 18 de setembre del 2013

Dos anys de Cal Gorina!

 
Aquest proper dissabte 21 de setembre Cal Gorina celebrarà el seu segon aniversari. Ja són dos anys d’activitats i acollida de molts i diversos projectes sorgits del teixit associatiu castellarenc i de persones individuals.

En aquests dos anys hem pogut gaudir de més d’un centenar d’activitats com xerrades temàtiques, concerts, vespres de cinema, documentals, sopars populars, participacions a la festa major i un llarg etcètera d’activitats obertes que, d’una o altra manera, fan de Castellar un poble més dinàmic i cohesionat.

Certament aquest espai social de la vila, totalment autogestionat, ha aconseguit una gran solidesa i s’ha convertit en un espai de referència.

Així són molts i moltes els castellarencs/ques que d’alguna manera hi participem, i per això, a la festa d’aquest segon aniversari, es presentarà al carrer del Centre una mostra dels col.lectius que, cada un a la seva manera, habiten i treballen a Cal Gorina amb l’objectiu comú de lluitar per una societat més justa; La PAH, el Banc del Temps, l’Altraveu, les 3 cooperatives de consum responsable, els joves amb la Revaixella i el Documental del mes. A més de les paradetes hi haurà un acte de celebració d’inici del curs polític de l’Altraveu i un vermut amenitzat per la gent de Sona Swing de Castellar, a més de tallers, jocs, contacontes i d’altres activitats pensades per als més petits. La festa acabarà amb un sopar obert amenitzat pel concert de Blue Velvet i una festa final amb música triada entre totes les persones assistents.

Moltes gràcies a tots/es per aquests dos anys i esperem comptar amb molta més gent i moltes més iniciatives dins d’aquest espai transformador i alternatiu obert i de referència al nostre poble.