dimecres, 5 de juny del 2013

Construint alternatives des de baix


Aquest dissabte a Nou Barris es celebra una nova trobada de persones, col·lectius, partits i entitats de tot tipus i tots els àmbits, amb l'objectiu de construir alternatives al sistema de forma conjunta i des de baix. Aquesta serà la segona trobada d'aquestes característiques, després d'una primera a Ripollet el passat mes d'abril on més de 200 persones i representants de més de 40 col·lectius vinguts de més de 20 pobles de tot el territori, van decidir començar a caminar cap a la construcció d'una alternativa unitària a les envestides que estem patint i rebent per part del sistema capitalista.

En aquest sentit, L'Altraveu participa de la trobada, com a assemblea local que representa l'alternativa capitalista a Castellar del Vallès, on des del seu naixement busca lluitar des de l'àmbit local per a tirar endavant propostes i solucions que no passin per la lògica establerta del sistema capitalista. Així doncs valorem molt positivament poder conèixer i compartir experiències d'arreu del territori i de tots els sectors, ja que tot això ens permet créixer i aprendre noves formes de seguir lluitant pels drets de tots els vilatans de Castellar i del país.

Aquesta segona trobada es marca com a objectiu establir el tipus d'organització que volem construir, amb quins objectius concrets, com treballem i establim relacions amb projectes similars, com la CUP-AE o el Procés Constituent, quines accions conjuntes podem començar a desenvolupar i en definitiva com seguim avançant per ser més i més forts. Uns objectius ambiciosos que volem desenvolupar i discutir amb tothom qui vulgui ajudar a construir una alternativa a l'actual sistema.

 La trobada és totalment oberta a totes aquelles persones que vulguin venir, començarà a les 9:30 del matí al Casal Popular de Nou Barris, seguirà amb uns tallers de debat, un plenari i acabarà amb un dinar popular. Esperem ser molts i poder seguir avançant per a millorar el nostre entorn i les nostres vides. Us hi esperem.