dijous, 8 de novembre del 2012

L’Altraveu lamenta el baix to i la poca enteresa política del Regidor del PSC Pepe Gonzalez

En el Ple extraordinari de dimarts passat L’Altraveu va presentar dues mocions que van ser contestades per el regidor de l’equip de govern Pepe Gonzalez amb un to de menyspreu i desqualificació que no és digne d’un polític. L’Altraveu creu per sobre de tot en la política com a salvaguarda de la gestió pública i en els polítics com a exemples per els ciutadans, i actituds com aquestes fan un nul favor a la institució.

Entre d’altres coses, el regidor Gonzalez va parlar en el passat Ple municipal en termes de “Els regidors (del PSC) sacrifiquen el seu temps i els tractem (l’Altraveu) com si fossin delinqüents” o “la moció de l’Altraveu no pinta res, és oportunisme, insignificant i mentida” o “l’Altraveu no té el més mínim interès per la gestió municipal”

L’Altraveu creu en el Ple municipal com el màxim orgue de representació al municipi que mereix el respecte i les formes que li corresponen. Davant d’expressions del sr. González de “a la puta calle” (no referides a l’Altraveu) creiem que l’alcalde Ignasi Giménez hauria d’haver reprès al regidor i no deixar-lo continuar amb aquest to ofensiu.

Per tot això, L’Altraveu lamenta profundament el baix to demostrat per el regidor socialista i espera que actituds d’aquest tipus no tornin a produir-se en el plenari municipal.

Elisenda Alamany i Xavier Bella
Regidors de L’Altraveu per Castellar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha gent que quan parla, borda.