dimecres, 7 de setembre del 2011

L’espai de l’Altraveu creix



Un dels compromissos de l'Altraveu és que la totalitat de les retribucions percebudes a través de la feina dels regidors es destinin al fons comú de l'agrupació per decidir col·lectivament a què les destinem. Durant els 4 anys que hem estat al local del Passeig 142, hem compartit aquest espai amb d’altres col·lectius.
Aquest espai però s'ha fet petit, i com que L’Altraveu aposta amb força perquè la societat es pugui organitzar en funció de diferents interessos socials hem decidit instal·lar-nos a la casa del carrer Centre,nº 8 (coneguda com a Cal Gorina), un espai molt més ampli i que evidencia la naturalesa social del nostre projecte que no concep la feina consistorial sense un estret lligam a la vida de la nostra vila.

Durant aquesta Festa Major, els col·lectius que formem part d'aquest nou projecte, volem obrir aquest espai a la ciutadania.
Al mateix temps volem recuperar i donar a conèixer la història d'aquest mas que data de l'any 1200. Sembla ser que el que inicialment fou conegut com el Mas de les Fàbregues, va ser casa del General Boadella, i cap al 1927 de l'alcalde Gorina. Darrerament s’havia emprat com a estudi per l'equip d'arquitectes que van fer el projecte de remodelació de la Plaça Major.
L'Altraveu, les cooperatives de consum l'Economat, Naps i Cols; i el grup de joves Watzup volem compartir aquest espai i les nostres inquietuds amb tots vosaltres, és per això que esteu convidats, no només a passar aquesta festa major per conèixer aquest nou espai, sinó a participar de les activitats o a proposar-ne activament durant tot l’any. Volem que aquest, sigui també el vostre espai.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic molt content de que obriu aquesta casa al poble.¡No pareu!
Ramon