dijous, 28 de juliol del 2011

COMUNICAT SOBRE LA "RENÚNCIA" AL SOU D'ALCALDE PER PART D'IGNASI GIMÉNEZ

L'Altraveu posa de manifest que la llei no permet percebre dos sous públics i que, per tant, la notícia (han eliminat el contingut) que es publicava sobre la "renúncia" al sou municipal de l'alcalde de Castellar del Vallès és tendenciosa. Giménez no renuncia al seu sou sinó que l'obliga la llei per incompatibilitat de càrrecs i és per això que demanem una informació clara d'aquest fet. Giménez va estar nomenat diputat provincial adjunt a la cinquena vicepresidència en data de 15 de juliol.
A continuació l'enllaç de la Diputació Provincial on es poden observar els sous que perceben els càrrecs a l'administració provincial. www.diba.cat/web/ladiputacio/pressupost2010

9 comentaris:

Quimet ha dit...

És una vergonya, això no és una notícia. La gent que fa donatius no va enviant notes de premsa als diaris per que els santifiquin.
Però és que en aquest cas ni tant sols és això. Simplement i només faltaria, els càrrecs públics només poden cobrar un sou, a aquesta llei li falta una clàusula: "hauran de renunciar al sou més elevat"

Rut ha dit...

La llei no diu res de dietes per plens i comissions. A veure si renuncia també a això, la nostra alma caritativa...

Jaume ha dit...

Sent l'Ignasi tan bon minyó segur que ha renunciat al sou més baix, sou uns malpensats. De totes maneres pel que dieu el titular de la notícia hauria de ser: "L'alcalde de Castellar no pot percebre dos sous públics"

Miguel ha dit...

La verdad, es que si realmente ha renunciado a un sueldo, esto no es ser buena persona, en mi pueblo a esto le dicen: bobo, finamente hablando.
Para mi que se quede los sueldos y si quiere hacer caridad que la haga, nadie le se lo impedirà.
Con lo que debe el ayuntamiento de Castellar quien se va a creer que irà a temas sociales, con esto pagaran lo que deben a algun proveedor que tampoco darà para tanto, si el problema social de Castellar fuera de 54.000 euros/año. Dicen que el ayuntamiento debe 20.000.000, casi na.

Anònim ha dit...

Es pot saber quan cobra l'alcalde de Castellar de la Diputació de Barcelona?

Es publicarà aquesta dada en l'apartat de transparència de la web de l'Ajuntament de Castellar?

Anònim ha dit...

Podrieu dir quan va entrar en vigor, aquesta llei? La legislatura passada crec que hi havia qui cobrava dos sous polítics, no?

Jordi

Anna ha dit...

Jordi, una cosa són sous i una altra dietes. Dos sous no es poden tenir.

Anònim ha dit...

Lo que es cobra com a regidor a l'oposició, son dietes? LLavors, com és que cotitzen a Renta? Les dietes i els complements de transports que es cobren a les empreses, que inclús hi ha uns mínims que no s'han de demostrar presentant tiquets o justificants, no cotitzen per la Renta. Per aixó molts directius d'empreses cobren molts "plus" amb l'excusa de que son "dietes i desplaçaments" i s'estalvien el Fisco.
Jordi

Sebi ha dit...

Voldria saber si és cert que els ciutadans hem de cotitzar 35 anys per tenir una jubilació i els diputats amb 7 ja hi tenen dret i els governants només amb el jurament del càrrec?

I és cert que els diputats estan execents de tributar un terç del seu salari del IRPF?

mireu aquest link: http://jordinafp.files.wordpress.com/2011/01/cadena_emails.pdf