dilluns, 27 de juny del 2011

I jo, com podria dir-hi la meva?

I jo,com podria participar de L'Altraveu?


A L'Altraveu ens organitzem per comissions i mitjançant una assemblea quinzennal on es tracten diversos temes. En aquest mateix web pots llegir els nostres estatuts per saber com arribem mitjançant consens als acords que afecten a nivell social i polític en el nostre dia a dia.
Actualment, L'Altraveu té en actiu aquestes comissions:

Comissió de local
Gestió, manteniment i coordinació dels diversos grups i col·lectius que treballen al local del Passeig, 142.
Comissió d'activitats
Organització i coordinació d'activitats organitzades i portades a terme des del Passeig, 142 però també a altres equipaments municipals.
Comissió de premsa
Difusió de la nostra activitat social i institucional, coordinació de premsa a través de la premsa escrita i les plataformes 2.0.
Comissió institucional
Seguiment del nostre programa electoral, impuls de propostes a càrrec de L'Altraveu, incidència sobre les polítiques municipals engegades des de l'ajuntament, coordinació de les propostes institucionals amb la difusió i el caràcter de les activitats portades a terme.
Assemblea quinzennal
L'assemblea segueix un ordre del dia i acollim qualsevol suggeriment, queixa o dubte que tinguin els ciutadans que volen participar-hi.

L'Altraveu es defineix com un projecte sociopolític, per això, cal una estructura que garanteixi la nostra presència al carrer, mitjançant accions diverses (cessió del nostre local gestionat amb els sous dels nostres 2 regidors, organització de xerrades, sopars populars, cicles monogràfics, etc), així com la nostra tasca institucional (el desenvolupament d'iniciatives en el consistori per incidir en les polítiques municipals i la difusió d'aquestes mitjançant el màxim de canals d'informació possibles).
Entenem que tothom pot participar de qualsevol espai proposat per L'Altraveu, fins i tot, en pot proposar un de nou.Si vols dir la teva, vols participar de qualsevol comissió, pots enviar un correu a laltraveu@gmail.com. Aquest dimecres ens reunim a les 21.30 al Passeig, 142.