dimecres, 4 de maig del 2011

"Però no ho farà sola". Avui, Elisenda Alamany.


L'Altraveu és el projecte social i polític on puc treballar per al meu poble. Mai ningú ens ha dictat externament què és el que hem de fer per al municipi i la capacitat de treball i el compromís quotidià que tots/es, des de grans a joves, hem adquirit amb el nostre poble ha posat en evidència les mancances dels partits polítics tradicionals. Un dia molta gent va llevar-se decidint que no volia ser més espectadora de Castellar i van fer néixer una altra manera de fer política; L'Altraveu. És cert que tothom diu que la política ha de canviar. Però no ho farà sola.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Només volia dir que les vegades que he escoltat l'Elisenda, sempre m'ha fet reflexionar. I això és difícil.Un altre membre que fa fort L'altraveu!

Anònim ha dit...

Sempre que he parlat amb ella l'he trobat una dona molt serena, molt compromesa.Amb Castellar i amb la llengua catalana. Una candidata honesta!

Anònim ha dit...

És important que L'Altraveu comuniqui bé el seu missatge. I considero que heu trobat bon altaveu amb la vostra llista i, principalment amb l'Elisenda, és una tia amb empenta. Ànims!

Anònim ha dit...

Un eslogan per a l'Altraveu:
SI PARTICIPES EN LES ASSAMBLEES DE L'ALTRAVEU, TU TAMBE ETS CAP DE LLISTA D'AQUESTA CANDIDATURA. TOTS I TOTES HO PODEM SER.