dimarts, 10 de maig del 2011

"no s'hi val a mirar i criticar". Avui, Abdo Brichs.

Un poble és com és perquè els qui hi vivim, som com som. No n'hi ha prou en pagar impostos i exigir resultats, no s'hi val a mirar i criticar. Si volem que Castellar sigui el poble que tots desitgem cal que li oferim una mica del nostre temps. 

Lluny de les disciplines de partit, sense personalismes ni afanys de poder, des d'un funcionament assambleari on tot es comparteix i consensua, amb el ferm propòsit de lluitar per allò que és el millor pel poble, volem treballar per un Castellar, més sostenible, més solidari, més amable, més veïnal, un poble de tots perquè tots som el poble.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

quanta raó que hi ha en els comentaris d'aquest home savi

gemma. ha dit...

i tant, l'abdó és un crack!

Anònim ha dit...

Hola. He adreçat aquest comentari a un membre de la candidatura socialista i vull que quedi constància de la meva preocupació.

1) De quin partit polític és l'alcalde? No surt per enlloc en el cartell de presentació de la candidatura ni en el facebook. Pq s'amaga aquesta informació?

2) En els vídeos que he vist de campanya, no recordo tampoc que surti a quin partit polític representa l'alcalde, però la meva pregunta és: S'han gravat els vídeos de publicitat electoral dins l'ajuntament? És legal això? És ètic?

Gràcies.

Anònim ha dit...

És ètic o legal que l'alcalde faci servir el facebook en hores de feina? (I que no em digui que no és en horari laboral, perquè llavors voldrà dir que no treballa mai).