dimecres, 18 de maig del 2011

"fugint de personalismes i partidismes, sense imposicions". Avui, Joan Moyà


Sempre he sentit un especial interès pels moviments que neixen de la societat civil per arribar allà on no ho fa l’administració pública, i en aquest sentit l’Altraveu és exemplar. Pel compromís i la sensatesa del seu projecte i la seva expressió.

Participar de Castellar, treballar per aconseguir el poble que desitgem, es pot fer des de molts àmbits. A través de les seves entitats, des de les escoles, des del lloc de treball, gaudint del seu entorn, comprant a les seves botigues o simplement passejant pels seus carrers. Entenc que l’Altraveu és una opció més, una opció conformada des de molts d’aquests sectors i que incideix directament a les institucions. Que treballa fugint de personalismes i partidismes, sense imposicions. Un espai obert en el qual tothom és igual d’important per construir, entre tots, el Castellar que volem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una gran persona en tots els sentits, jejejeje. M'agrada molt que digui que es pot fer Castellar des de moltes bandes i que l'Altraveu és una forma més. Endavant!!