diumenge, 3 d’abril del 2011

Jo, L'Altraveu.Avui, Miquel Desclot.

Mai no he militat en cap partit. De jove, vaig "militar" en els moviments més avançats de renovació  pedagògica, però sempre em vaig resistir a sotmetre'm a les directrius de cap partit. Sento una repugnància instintiva per la disciplina de partit: ja sé pensar i decidir tot sol, i no necessito consignes de ningú que es cregui més savi que els altres.

Sento simpatia, doncs, per aquells que volen fer aportacions a la cosa pública d'acord només amb la seva consciència, amb el seu seny i amb la seva generositat. I encara més si són joves. Jo no puc oblidar que la meva generació no s'hi ha lluït gaire, precisament.

Per això em plau donar suport a l'Altraveu.


1 comentari:

Anònim ha dit...

És d'agrair que gent com tu es decantin per un, en aquesta ocasió, partit polític, format per gent del poble que no volen perdre temps demanant signatures com en les eleccions passades, que segur que les conseguirien, i vagin de cara el grà. Tothom esperava molt dels socialistes, peró entre que s'han valgut en els temes principals del trànsfuga, i en d'altres no han volgut saber res de l'oposició, crec que perderan vots, ja que el poble, si és inteligent, els castigarà com es mereixen. ENDAVANT, ALTRAVEU, SEGUR QUE TREUREU MES VOTS QUE EN LA PRIMERA APARICIÓ. US HO HEU BEN GUANYAT.