dimecres, 15 de desembre del 2010

No deixarem de ser qui som

Després d'un debat públic i intern, on s'ha valorat la tasca feta durant els gairebé quatre anys d'existència i l'estat d'ànim i implicació de les persones que integren i donen suport a l'Altraveu, la formació ha arribat a la conclusió que cal seguir amb el treball fet fins ara dins i fora del consistori. És per aquest motiu que des de l'Altraveu estem començant a preparar-nos per presentar una candidatura a les properes eleccions municipals al maig de l'any que ve.

Per imperatiu legal, les dues úniques formes de presentar-se en unes eleccions són la de partit polític i la d'agrupació d'electors. Després d'estudiar i valorar les dues opcions, aquest cop l'Altraveu es presentarà sota la forma jurídica de partit. Desprès de l'experiència d'haver de recollir 500 firmes per a validar la candidatura, requeriment que no tenen els partits i que s'hauria de repetir l'any que ve, considerem que l'esforç que demana una llei electoral amb unes condicions previsiblement cada cop més dures, ens impedeix dedicar esforços a d'altres temes que considerem més importants.Què canvia? Res. Aquesta nova forma jurídica no influirà en cap cas en el nostre funcionament assembleari, els nostres ideals i el nostre discurs, ja que els estatuts es mantenen intactes i seguirem treballant igual que fins ara pel poble.

L'Altraveu dedicarà aquests esforços a seguir treballant a peu de carrer, ja que el nostre és un projecte participatiu de continuïtat, no sols durant la campanya electoral. En els propers mesos els esforços es destinaran a donar a conèixer als castellarencs la feina portada a terme, i a buscar la màxima implicació i participació de la ciutadania en l'elaboració d'un bon programa guia, amb la complicitat dels col·lectius castellarencs, que servirà d'agenda i referència en les polítiques que volem que es desenvolupin a Castellar en els propers anys, siguin quins siguin els resultats electorals que s'obtinguin.

Així doncs, l'Altraveu es presenta amb ganes de seguir treballant i millorant, amb responsabilitat i fidel i coherent als ideals i principis que el caracteritzen, com són el moviment assembleari, participatiu i popular, el defensar una altre manera de fer política sense personalismes (rotació de regidors), transparent, competent i eficient, que prioritzi el benestar de les persones i la millora del nostre entorn. Una forma de fer política des del poble.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Endavant, Altraveu!Compteu amb el soport de molta gent, encara que hi hagi algun gos deslligat que tingui la rábia...