dimarts, 16 de novembre del 2010

Decidim amb tu el nostre projecte!


Dimecres seguirem debatent sobre la tasca feta per L'Altraveu i valorarem les reaccions al procés de diàleg que s'ha engegat.
"Que quedi clar que no hem convocat l'acte per buscar més vots, sinó per trobar gent que estigui interessada a participar", Marc Serrà.
Fer "una revisió crítica del que hem fet i veure si hem complert amb les expectatives inicials", Ita Espinosa.
Decidim amb tu el nostre projecte però per a això, cal que tu hi siguis.
Dimecres 17, 22 hores. Passeig, 142.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ara sereu partit polític.....? sense comentaris,,,, apa bona sort que de ben segur us faltarà

Anònim ha dit...

ha sortit que us podríeu presentar com a partit. a mi mes igual. si seguiu treballant com fins ara.ánims

Anònim ha dit...

per a mi que la unica diferència és això de signar si voleu ser agrupació o no, si voleu ser partit polític. per la resta, igual, no?

Anònim ha dit...

no entenc rés de rés, ara sembla que si com a partit, ara radio Castellar diu que encarà no se sap rés, aixó no és seriós.

Anònim ha dit...

algú em poc aclarir el tema? que vol dir que es plantejarà el tema de crear un partit, us presenteu o no? com a que? quin problema hi ha presentar-se com agrupació d'electors com fins ara? uns diuen una cosa, d'altres de més fortes, no se a qui creure.

laltraveu@gmail.com ha dit...

Vegeu l'article que publiquem sobre el resum de l'assemblea que va fer-se dimecres passat. Es va decidir presentar-se a les eleccions locals tot i que com ja sabeu, cal parlar de com articularem la nostra candidatura. El que podem avançar és que comencem des d'avui per treballar en un programa en clau castellarenca i obrint debats arreu del poble entorn eixos que ja crèiem importants abans i que ara cal actualitzar. La llista, per exemple, és una de les coses que corren menys pressa, perquè el que cal és fer un bon projecte entre tots/tes.
Si voleu contactar amb nosaltres per qualsevol dubte o aclariment: laltraveu@gmail.com

Anònim ha dit...

La guerra bruta és més antiga que vosaltres, no us preocupeu. Feu el que meś us convingui, que això no us donarà ni us traurà cap vot. Si algú de veritat està tan preocupat pel tema, ja sap on us pot trobar...

Anònim ha dit...

quina poca feina alguns...
el que us avala és el vostre tarannà i manera de fer, i si ara per optimitzar esforços decidiu presentar-vos com a partit em sembla perfecte. Endavant amb la gran tasca que feu! (com demostreu just aquí sobre amb el tema d'habitatge social, això si que és pencar pel poble!)