dimecres, 5 de maig del 2010

"Els nostres fills ens acusaran"

Aquest documental narra la història del poble de Barjac a Gard (França), on el seu alcalde, Édouard Chaulet, de 68 anys, va decidir enfrontar-se de manera directa a la indústria alimentària actual, creant la primera escola biològica de tot l’estat francès.
A través de les vides i testimonis de “Nos enfants nous accuseront”, el telespectador és traslladat a una realitat incòmoda, però també a una solució molt propera que tothom pot aplicar a la seva vida quotidiana sense cap mena d’esforç, donant així esperances de deixar un món millor als nostres fills i filles.
Teniu l'oportunitat de veure la pel·lícula a l'Auditori Miquel Pont de Castellar del Vallès dins del de la mostra de cinema del BRAM! 2010.
Serà dissabte 8 de maig i comptarà amb la presentació d'Ester Casas, productora de llavors agroecològiques a Les Refardes (Mura). També hi haurà paradeta amb llavors ecològiques de varietats tradicionals i de llibres.

Es un acte organitzat per la comissió del BRAM! i la cooperativa de consum ecològic l'Economat.
Hora: 19.30
Preu:3 euros

1 comentari:

Artur Sala ha dit...

Hola

El documental va estar força be. Per a qui els interesi el tema els recomano sen's dubte "El Mundo Según Monsanto", que de debó, fa posar els pels de punta amb el que diu.

http://www.youtube.com/watch?v=Ln4Okz7eb0Q

Al mateix temps, us recordo que us poder adherir a la plataforma Som el Que Sembrem, que com sabeu, va recollir les suficientes firmes per arribar al parlament i intentar aturar aquest atentat contra la nostra Salut, mentre els principals partits polítics, hi votaven en contra.

www.somloquesembrem.org