dilluns, 3 de novembre del 2008

Trobada cap a la unitat popular

La “Trobada cap a la unitat popular” que s’ ha portat a terme aquest cap de setmana a Ribes (Garraf), organitzada per diverses Candidatures per a la Unitat Popular (CUP) ha comptat amb la presència de diferents persones i col·lectius amb voluntat de compartir i generar diàleg després dels darrers resultats aconseguits a les eleccions municipals.
L’ Altraveu va ser convidada com a agrupació d’ electors amb representació, juntament, amb altres CUP (Vilafranca, Berga, Vilanova,Valls, Sallent, Martorell,Vila de Capellades) i candidatures alternatives com UM9 (Ribes i les Roquetes) per parlar a la jornada sota el títol Quan la Unitat Popular té la clau de govern. L’ Altraveu va parlar de la seva experiència a la política municipal i va debatre amb els altres grups i els assistents sobre els encerts i errors en la manera de fer política des de les candidatures alternatives esteses arreu del territori i per fer balanç de la seva experiència.
Aquest espai ha estat de trobada, participació, coneixences i enfortiment de vincles entre diverses persones i col·lectius on s’ha combinat diverses xerrades: Governar des de la Unitat Popular, Construint alternatives des de l'esquerra independentista, exposicions, debats, exposicions diverses de cada col·lectiu, organització i mitjans contrainformatius així com també concerts i sopar popular. Ha estat un intercanvi d’ experiències, i de coneixements útils tant per a les candidatures alternatives com per a la gent que vol conèixer l’ organització interna i la presa de decisions que es porta a terme arreu dels municipis des de qualsevol candidatura alternativa. Ja sigui des del govern o des de l’oposició.