dilluns, 27 d’octubre del 2008

Jornada de Valoració


El passat diumenge, L’Altraveu va celebrar una jornada per valorar la feina feta durant el primer any a l’Ajuntament i pensar en nous projectes pel futur. En una llarga sessió matinal es va repassar primer el nou dossier de tota la tasca feta durant el curs polític 2007-2008. Aquest anuari estarà disponible properament a la biblioteca municipal Antoni Tort i a l’arxiu de Castellar.
A continuació es va reflexionar i debatre la millor manera d’organitzar-se. Es van repassar les mancances de funcionament i organització detectades fins ara i els possibles errors i desajustos, fruit de la lògica interna de la agrupació. Es va plantejar una millora de la organització donant més autonomia als regidors, prioritzant les feines per comissions i donant a l’assemblea la importància decisòria que realment te. En aquest sentit, es realitzarà una assemblea ordinària al mes, on es prendran les decisions de caire polític i social. També es va parlar de com integrar de la millor manera a les noves incorporacions així com a tots els membre que en major o menor mesura no siguin tan actius.
En la segona part de la sessió, es va plantejar la feina a fer, el possible programa a treballar tant de qüestions del dia a dia institucional com de projectes programàtics de l’agrupació.
La jornada va acabar en un dinar dins l’entorn incomparable del parc natural de Sant Llorenç del Munt.

L’Altraveu